Въоръжен и опасен е актьорът Иво Аръков! Звездата от Фамилията, който

...
Въоръжен и опасен е актьорът Иво Аръков! Звездата от Фамилията, който
Коментари Харесай

Паниката му не спира! Иво Аръков тръгна с пистолет, плаши с...

Въоръжен и рисков е артистът Иво Аръков! Звездата от „ Фамилията ”, който сега се изявява като водещ на „ Мармалад ” сподели, че не пропуща цел и стреля като първенец, разяснява hotarena.net. Актьорът, който се подвизава като водещ, прекарва по няколко часа седмично в комплекса за пукотевица и стреля до обратен тласък. Със слушалки на ушите, държейки крепко револвера с две ръце, артистът цели напряко в десетката.

Аръков стартира да посещава курсове по пукотевица, няколко месеца откакто свиреп пребит. Преди три години той пострада при пиянска кавга, откакто незнайни лица в нетрезво положение го нападнаха на излизане от столичен ресторант.

Тогава артистът претърпя голям уплах и реши да мине няколко курса на самоотбрана, с цел да не бъде по този начин безсилен на улицата.

Заради това той се отдаде на тежки тренировки в залата, а по-късно се захвана и с бойни спортове. Малко по-късно се присъединил и в курсовете по пукотевица, където към този момент е добре прочут на чиновниците.

Предпочитаното му оръжие е марка „ Глок”, а артистът не пропусна да се похвали и с подвизите от стрелбището. Аръков няма нито един пропуск, като даже на няколко пъти е уцелил и центъра на целта.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР